Asistență auto

Te gândești vreodată când pleci la drum cu mașina cum ai gestiona o situație neprevăzută?


Cu totii am experiment o pana de anvelopa, pana electrica sau chiar motor supraincalzit. Cei care conduc inca nu stiu ce inseamna aceasta experienta cu siguranta vor afla pe viitor.

Compara preturile & serviciile >

Orice conducator auto experimentat stie ca o calatorie presupune si acceptarea de riscuri, care tin de:

Produsele noastre de asistenta rutiera au fost proiectate exact pentru astfel de experiente, mai précis au fost create pentru ca tu sa te intorci la drum cat mai repede posibil. Pentru ca noi stim , indiferent ca este vorba un incident cu pagube mici sau mari , nimeni nu vrea sa ramana blocat cu masina pe marginea drumului , fara ajutor la domiciliu sau oriunde altundeva.

sofer

Conducatorul auto

 • Folosirea telefonului mobil
 • Distragerea atentiei de catre un eveniment exterior
 • Cautarea unui obiect in masina
vechime

Varsta si starea tehnica a vehiculului


 • Motorul nu primeste suficient aer
 • Deformarea jantelor
 • Roata din spate lovita
drumuri

Drumurile publice si alti participanti la trafic

 • Nivel scazut de disciplina a multor participanti in trafic
 • Nerespectarea normelor rutiere
 • Drumuri nesigure

Asistenta auto

Daca ai masina atunci poti avea si:

 • suport telefonic 24ore/zi
 • tractare in Europa la orice ora
 • masina la schimb
 • reparatii urgente la fata locului

Compara preturile & serviciile >

Serviciul de asistenta rutiera este tot mai popular in Romania si e usor sa realizezi care este motivul. Doar gandul ca ai putea avea autvehiculul blocat pe marginea drumului fara vreo posibilitate de a ajunge acasa, este cu adevarat inspaimantator.

Fie ca esti sau nu un sofer cu experienta, ar trebui sa te gandesti la siguranta ta. O simpla polita de asistenta rutiera este de mare ajutor atunci cand autovehiculul tau ajunge la o anumita varsta. Asemenea nouam odata cu inaintarea in varsta apar "boli" naturale care te expun pe tine, ca proprietar, la evenimentele neplacute in trafic. Exista posibilitatea de a-ti insusi indatorirea de mecanic, insa, ce te faci cand "boala" nu mai poate fi vindecata? Pachetele noaste de asistenta rutiera sunt raspunsul si te asiguram ca este cea mai la indemana solutie.

Este vara, planuiesti sa scoti masina in vizita prin Europa dar iti dai seama ca in cazul unui eveniment neplacut, factorii exteriori nu te prea ajuta. Drumurile necunoscute, limbajul, sunt doar cateva bariere care te impiedica sa ai o calatorie fara griji. Daca masina ta are o vechime de maxim 10 ani, serviciile de asistenta rutiera iti asigura interventia cat mai rapida in cazul aparitiei unor probleme in timpul calatoriei.

Companiile care asigura acest serviciu dispun de toate mijloacele necesare pentru interventia si reparatia la fata locului, daca este posibil. In cazul in care nu se poate efectua reparatia la fata locului, in functie de pachetul ales se va efectua tractarea autovehiculelor pana la cel mai apropiat service.

 • O pană de cauciuc?
 • Zgomote ciudate sub capotă?
 • Mașina se oprește inexplicabil și riști să rămâi pe marginea drumului?


Compara preturile & serviciile >

Ce ti se poate intampla:

Ce primesti in pachetele noastre:

Pana Electrica

Pana Electrica

Baterie descarcata? Reincarcam si poti sa iti continui traseul in cel mai scurt timp
Tractare

Tractare

In cazul in care autovehiculul avariat nu poate fi reparat pe loc, in termen de o ora, FURNIZORUL DE ASISTENTA RUTIERA va organiza si va plati costurile de tractare a Vehiculului Acoperit la cea mai apropiata reprezentanta autorizata.
Pana anvelopa

Pana anvelopa

Oferim suport si schimbam anvelopa cu cea de schimb.
Reparatie la fata locului

Reparatie la fata locului

In cazul in care autovehiculul avariat poate fi reparat pe loc, in termen de o ora, Furnizorul de Asistenta va acoperi aceste costuri de reparatie ( excluzand costurile cu piesele de schimb ).
Accident

Accident

Daca vremea devine imprevizibila asa vor fi si drumurile. Pleci la drum linistit stiind ca vom fi acolo in caz de accident.
Auto Lock

Masina la schimb

In cazul in care timpul de reparatie depaseste 5 ore iar reparatia nu poate fi finalizata in decurs de 48 ore, FURNIZORUL DE ASISTENTA va acoperi toate costurile cu inchirierea unei masini, de pana la categoria B, pana la terminarea reparatiei vehiculului, pentru o durata maxima de 3 zile.
Blocare chei

Blocare chei

Ai inchis masina cu cheile in contact? Vom fi rapizi si te vom ajuta sa iti reiei pozitia de conducator.
Cazare

Cazare

In cazul in care autovehiculul avariat nu poate fi reparat in urmatoarele 12 ore iar Vehiculul asigurat se afla imobilizat la o distanta de peste 100 km de domiciliul stabil al Asiguratului, Furnizorul de Asistenta se va ocupa de organizarea si de plata costurilor de cazare.
Defectiune tehnica

Defectiune tehnica

Daca practica te face perfect, lucurul perfect iti pune masina in miscare in cel mai scurt timp. Reparatia de urgenta la fata locului daca nu tractare pana la cel mai apropiat service.
Repartiere masina

Repartiere masina

In cazul in care autovehiculul avariat nu poate fi reparat in urmatoarele 48 ore, Vehiculul va fi repatriat iar costurile sunt suportate de Furnizorul de Asistenta.
Lipsa combustibil

Lipsa combustibil

Sa ai asistenta rutoera inseamna sa suni de cate ori ai nevoie de ajutor. Daca ramai fara combustibil noi venim in ajutorul tau si iti livram gratuit combustibilul necesar pana la urmatoarea statie de benzina.
Transfer pasageri

Transfer pasageri

In cazul in care autovehiculul avariat nu poate fi reparat in 2 zile, se va asigura transportul pasagerilor de la locul evenimentului la adresa de resedinta

Intrebari Feecvente